Möt Malin: Hur Halooba förändrade mitt sätt att umgås

I en tid där allt fler söker hälsosammare och lagliga alternativ för socialt umgänge, har e-butiken Halooba blivit en spelväxlare. Malin, en återkommande kund hos Halooba, berättar om sina upplevelser med deras sortiment av cannabinoider från välkända märken som HERO och Lustgasdirekten. Hon använder dessa produkter för att skapa en avslappnad atmosfär vid sociala tillfällen och som ett sätt att varva ner.

Hej Malin, kul att du vill dela med dig av dina erfarenheter! Hur kom du först i kontakt med Halooba?

Hej! Jag letade efter lagliga alternativ för att kunna njuta på fest utan de vanliga nackdelarna med alkohol. En vän rekommenderade mig att kolla in Halooba’s webbplats, och där fann jag precis vad jag behövde.

Vilka produkter från Halooba är dina favoriter och varför?

Jag är särskilt förtjust i vape-produkterna från HERO. De är diskreta och enkla att använda, vilket är perfekt för sociala sammanhang. De hjälper mig också att slappna av utan att jag känner mig utslagen dagen efter.

Kan du beskriva en typisk situation där du använder dessa produkter?

Absolut! När jag har vänner över eller när vi har en liten fest, så brukar vi passa på att njuta av några lugna stunder med hjälp av produkterna från Halooba. Det skapar en avslappnad och behaglig atmosfär där alla känner sig bekväma.

Vad tycker du om den nuvarande situationen med legalisering och tillgången på cannabinoider i Sverige?

Jag tycker att Halooba gör ett bra jobb genom att bara erbjuda lagliga produkter från pålitliga varumärken.

Har du några tips för nya användare som funderar på att prova cannabinoider?

Det är viktigt att starta långsamt och välja produkter från pålitliga källor. Se till att läsa på om de olika effekterna och hitta en produkt som passar just dina behov. Och som alltid, använd ansvarsfullt och inom lagens ramar.

Tack Malin för att du delade med dig av dina tankar och erfarenheter!

Tack själv, det var roligt att få prata om detta med er.